Prijzen

Volwassen lidmaatschappen:

Lidmaatschap volwassenen Regular  (14+): €37,50 per maand exclusief €25,00 inschrijfkosten (kickboksen en boksen). 

 

 

Knipkaarten:

10 beurtenkaart Volwassenen: €60,00 exclusief inschrijfkosten €25,00 (kickboksen en boksen)

10 beurtenkaart Combat KettleBell (18+): €80,00 exclusief inschrijfkosten €25,00.

10 beurtenkaart Ladies Only (16+): € 40,00 zonder registratiekosten (enkel te gebruiken op de zondag).

Met een lidmaatschap/beurtenkaart kunt u enkel deelnemen aan: kickboksen en boksen. Met een 10 beurtenkaart Combat KettleBell kunt u deelnemen aan alle lessen (kracht en conditie, boksen, kickboksen).

 

Let op!

Bij het aangaan van een maandelijks lidmaatschap, kunt u pas na 3 betaalde maanden uw lidmaatschap opzeggen (30 dagen opzegtermijn).

 

Kinderen:

Lidmaatschap kids (vanaf 7 tot 13 jaar): €30,00 per maand exclusief €25,00 inschrijfkosten.

10 beurtenkaart kids: €55,00 exclusief inschrijfkosten €15,00.

Met een lidmaatschap/beurtenkaart kunt u enkel deelnemen aan: kickboksen (dit is de enige sport die we voor kinderen aanbieden).

 

Contante betalingen

We accepteren contante betalingen enkel per 3 maanden.

 

Jeugdsportfonds

Via deze link kunt u zich inschrijven, Indien u het financieel moeilijk heeft, kunt u contact opnemen met jeugdsportfonds of stichting leergeld.

Prijzen knipkaart

Naast ons reguliere lidmaatschap kunt u ook gebruik maken van een knipkaart.
Deze kaart geeft u recht op 10 lessen. Iedere les dient de kaart te laten aftekenen.

Kickboksen volwassenen (14+): €60,00 (vanaf 14 jaar en ouder).

Kickboxing Ladies Only €40,00 (alleen te gebruiken voor de zondag).


Kickboksen kinderen: €55,00 (tussen 7 en 13 jaar).

Prijzen zijn exclusief inschrijfgeld: €25,00 vanaf januari 2023 (voor volwassenen) en €15,00 voor kinderen (tussen 7 en 13 jaar).

 

 

Privélessen

Demirci Gym biedt hoogwaardige privélessen aan waar persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De lessen zien er voor ieder individu anders uit. Wij gaan resultaatgericht te werken om jouw doelstellingen te realiseren. De lessen zijn gecombineerd met kracht, conditie en techniek trainingen. Dit zorgt voor een geleidelijke groei zodat je alle 3 de competenties gaat bezitten.

Indien je nog nooit kennis hebt gemaakt met het kickboksen is het begrijpelijk dat soms in een groepstraining de lessen wat te snel gaan. Echter vormt dit geen enkel probleem, wij hebben jarenlang ervaring met individuen die nog nooit hebben gekickbokst. Samen met een van onze coaches ga jij 1-op-1 aan de slag om de basis goed onder de knie te krijgen.

 

De tarieven voor een losse sessie kost €60,00.

Bij afnemen van een pakket bieden wij de lessen aan voor een gereduceerde prijs. Dit is afhankelijk van wat voor pakket u afneemt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via demircigymmaastricht@gmail.com

Combat Kettlebell

Kettlebell training is een vorm van functionele fitness die gebruikmaakt van een gewicht, de kettlebell genaamd, die lijkt op een kanonskogel met een handvat eraan bevestigd. Deze training is populair vanwege de vele voordelen die het biedt voor zowel kracht- als cardiotraining. Demirci Gym biedt een speciaal recept aan waarbij progressie in kracht, conditie, snelheid, behendigheid, fitheid direct te zien is in vechtsport zelf.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van kettlebell training:

  1. Veelzijdigheid: Kettlebell training kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden, en kan worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, waaronder swings, deadlifts, squats, presses, en meer.

  2. Functionele fitness: Kettlebell oefeningen bootsen vaak natuurlijke bewegingen na, zoals tillen, zwaaien en draaien, waardoor het een effectieve manier is om functionele kracht op te bouwen die nuttig is voor alledaagse activiteiten.

  3. Cardiovasculaire conditie: Veel kettlebell oefeningen, zoals de kettlebell swing, vereisen een explosieve kracht en betrekken meerdere spiergroepen tegelijk, wat kan leiden tot een verhoogde hartslag en verbeterde cardiovasculaire conditie.

  4. Spieropbouw en vetverlies: Kettlebell training kan helpen bij het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van de algehele spiertonus en het verbranden van calorieën, wat kan bijdragen aan vetverlies en een strakker lichaam.

  5. Core stabiliteit: Veel kettlebell oefeningen vereisen een sterke core (romp) om stabiliteit te behouden tijdens het uitvoeren van de bewegingen, wat kan bijdragen aan een verbeterde houding en het voorkomen van rugklachten.

  6. Efficiëntie: Kettlebell training kan een effectieve en efficiënte workout bieden, omdat veel oefeningen meerdere spiergroepen tegelijkertijd werken en vaak in een circuitvorm kunnen worden uitgevoerd.

Het is belangrijk om correcte technieken te leren bij het uitvoeren van kettlebell oefeningen om blessures te voorkomen. Het kan nuttig zijn om te beginnen met lessen onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur om de juiste vorm te leren en vervolgens zelfstandig te trainen of thuis een kettlebell routine te volgen.

Small group privélessen

Wil jij privélessen met meerdere personen? Dat kan bij sportschool Demirci Gym. We hanteren voor een small group privéles een ander tarief. De lessen worden afgestemd op basis van de wensen van de groep. De trainingen worden gegeven voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Proefles

U kunt een proefles/losse les nemen tegen betaling.
De kosten hiervoor bedragen €12,50 per persoon.

Lestijden

______

2024 rooster:

Maandag:

18:00 - 19:00 kicboxing kinderen (6 tot 13 jaar oud)

19:05 - 20:30 kickboxing volwassenen (vanaf 14 jaar)

20:30 - 21:00 Sparring

Woensdag:

18:00 - 19:00 kicboxing kinderen (6 tot 13 jaar oud)

19:05 - 20:35 kickboxing volwassenen (vanaf 14 jaar)

20:30 - 21:00 Sparring

Donderdag:

19:00 - 20:00 Combat KettleBell (enkel toegankelijk voor Combat KettleBell beurtenkaart leden)

Vrijdag:

17:30 - 18:30 boxing fundamentals (binnenschoenen verplicht)

18:30 - 19:30 Heavy bag kickboxing

19:30 - 20:30 Sparring (12 rondes van 3 minuten) 

Zondag:

11:30 - 12:45 Kracht & conditie (enkel toegankelijk voor Combat KettleBell beurtenkaart leden)

13:30 - 14:30 Ladies only 

Extra informatie

Heb jij geen kickboks spullen? Geen probleem, bij ons kun jij je kickboks spullen (bokshandschoenen en scheenplaten) voor maximaal 1 maand bij ons lenen. Daarna dien je je eigen spullen te halen. Ook trainingskleding kunt u bij ons aanschaffen zoals T-shirts, broekjes, zweetjasjes etc.

 

 

 

 

Demirci Gym