Prijzen lidmaatschap

Gezien de nieuwe maatregelen die vanaf 5 november ingaan, is het verplicht om een coronapas aan te tonen bij aankomst. Voordat u een proefles wil nemen, graag telefonisch contact opnemen.Uw lidmaatschap kan op ieder gewenst moment stopgezet worden, houdt wel rekening met minimaal 1 maand opzegtermijn (Dit betekent dat u 1 maand van te voren uw lidmaatschap moet opzeggen. Het gaat om een kalendermaand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Stel: u wilt per 1 april stoppen, dan moet u uw contract uiterlijk voor 1 maart digitaal opzeggen).

Volwassenen (vanaf 14 jaar en ouder)

Kickboksen: €32,50 per maand (automatische incasso) vanaf 14 jaar.

Kinderen (van 7 tot 13 jaar)

Kickboksen kinderen: €27,50 per maand (automatische incasso) vanaf 7 jaar.

Prijzen zijn exclusief inschrijfgeld: €12,50.


Bij contante betalingen dient u minimaal 3 maanden vooraf af te rekenen.


 

Vanaf juni 2022 worden de contributie tarieven met €2,50 per maand verhoogd en de knipkaarten met €5,00. 

 

 

Heavy bag training

Demirci Gym biedt bokszak trainingen aan op elke zaterdagochtend. Hiervoor kunt u zich via de onderstaande link aanmelden. De bokszak trainingen staan los van uw lidmaatschap en rittenkaart. Hier geldt een apart tarief voor. De trainingen zijn een goede investering voor je conditie en uithoudingsvermogen. 

De betaling dient online voldaan te worden. Klik hier.

 

Via deze link kunt u zich inschrijven, Indien u het financieel moeilijk heeft kunt u contact opnemen met jeugdsportfonds of stichting leergeld.

Prijzen knipkaart

Naast ons reguliere lidmaatschap kunt u ook gebruik maken van een knipkaart.
Deze kaart geeft u recht op 10 lessen. Iedere les dient de kaart te laten aftekenen.

Kickboksen volwassenen (14+): €50,00
Kickboksen kinderen: €50,00

Prijzen zijn exclusief inschrijfgeld: €5,00

Privélessen

Demirci Gym biedt hoogwaardige privélessen aan waar persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De lessen zien er voor ieder individu anders uit. Wij gaan resultaatgericht te werken om jouw doelstellingen te realiseren. De lessen zijn gecombineerd met kracht, conditie en techniek trainingen. Dit zorgt voor een geleidelijke groei zodat je alle 3 de competenties gaat bezitten.

Indien je nog nooit kennis hebt gemaakt met het kickboksen is het begrijpelijk dat soms in een groepstraining de lessen wat te snel gaan. Echter vormt dit geen enkel probleem, wij hebben jarenlang ervaring met individuen die nog nooit hebben gekickbokst. Samen met een van onze coaches ga jij 1-op-1 aan de slag om de basis goed onder de knie te krijgen.

Small group privélessen

Wil jij privélessen met meerdere personen? Dat kan bij sportschool Demirci Gym. We hanteren voor een small group privéles een ander tarief. De lessen worden afgestemd op basis van de wensen van de groep. De trainingen worden gegeven voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Proefles

U kunt een proefles nemen tegen betaling.
De kosten hiervoor bedragen €12,50 per persoon.

Lestijden

Dagen  Kickboksen  Kindergroep Kickboksen
 Maandag 18:00 – 19:00 19:00 – 20:30
 Dinsdag    
 Woensdag 18:00 – 19:00 19:00 – 20:30
 Donderdag    
 Vrijdag   19:00 – 20:30
 Zaterdag   10:00 - 11:00 (bokszak training enkel via aanmelding)
 Zondag   12:00 - 13:15 (Advanced)

 

 

Extra informatie

Heb jij geen kickboks spullen? Geen probleem, bij ons kun jij je kickboks spullen (bokshandschoenen en scheenplaten) voor maximaal 1 maand bij ons lenen. Daarna dien je je eigen spullen te halen. Ook trainingskleding kunt u bij ons aanschaffen zoals T-shirts, broekjes, zweetjasjes etc.

 

 

Demirci Gym